Babyzwemmen

Bent u net moeder of vader geworden? Of juist opa of oma? Wat is er dan leuker om samen dingen te doen en tijd met elkaar door te brengen? Baby’s genieten van het water. Dat is ook niet heel gek, want de eerste negen maanden van hun leven brengen baby’s door in het warme privébad van moeder. Babyzwemmen is daarom een leuke activiteit voor u en uw (klein)kindje.

Kennismaken met het water

In zwembad De Gelenberg is het verwarmde instructiebad op vaste tijden gereserveerd voor u en uw kleintje. Door een variatie van eenvoudige oefeningen, liedjes en bewegingen maakt het kindje samen met u kennis met het water.

Wat zijn de voordelen van babyzwemmen en peuterzwemmen?

  • Eén op één contact, hierdoor ontstaat een sterke vertrouwensband met uw kindje
  • Bijzonderheden in de beweging worden vroeg geconstateerd
  • Bevordert de ontwikkeling van spiertjes, de motorische ontwikkeling en coördinatie
  • De begripsvorming van uw (klein)kind wordt versterkt door leuke liedjes tijdens de les

De lessen

De lessen duren telkens een half uur. Er wordt op een leuke, afwisselende wijze les wordt gegeven samen met vader, moeder, opa of oma. U mag natuurlijk langer blijven en gebruik maken van het peuterbad en de whirlpool.
Is uw peuter te oud voor de les en vindt hij of zij het heerlijk in het water? Dan kan hij doorstromen naar peuterpret of de peutersurvival.

Heeft u interesse in babyzwemmen? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.

Tarieven 2021

Wij hebben de tarieven voor dit onderdeel vastgelegd voor dit jaar. Bij een 12 rittenkaart komt er het inschrijfgeld en het maken van een persoonlijk pasje bij. De rittenkaart is 15 weken geldig.

  • 12 rittenkaart - €62,15

    15 weken geldig

  • Inschrijfgeld - €10,80

  • Chipkaart - €3,25

Selecteer andere lessen

Babyzwemmen deze week:

donderdag

Babyzwemmen
Babyzwemmen

Misschien ook iets voor u?

Peuterpret
Peuterzwemmen gebeurt bij Zwembad de Gelenberg onder de naam Peuterpret! Bij Peuterpret (vanaf 2 jaar) gaan u en uw kind samen op ontdekkingsreis in onze waterspeeltuin.
Meer informatie
Peutersurvival
Bij Peutersurival zwemt u met uw kind. Hij of zij maakt op speelse wijze kennis met water en het krijgen van zwemles.
Meer informatie
Gezinszwemmen
Wilt u lekker ontspannen met het hele gezin? Spelenderwijs kennis te laten maken met water? Op zondagochtend is ons zwembad speciaal open voor ouders, opa's of oma's die graag met hun (klein)kinderen willen gezinszwemmen.
Meer informatie

Contactinfo:

Sportief en gezond plezier hebben