Discozwemmen (kinderen)

Discozwemmen: alle kinderen met zwemdiploma A zijn welkom om met vriendjes en vriendinnetjes te dansen in het water op muziek van een DJ.

Discozwemmen voor kinderen

Een aantal keer per jaar organiseert zwembad De Gelenberg discozwemmen. Alle kinderen met zwemdiploma A zijn van harte welkom om met vriendjes en vriendinnetjes te dansen in het water op muziek van een DJ. Er zijn altijd gediplomeerde zweminstructeurs of instructrices aanwezig die een oogje in het zeil houden en ervoor zorgen dat alles gemoedelijk en zo veilig mogelijk verloopt.

Het spook discozwemmen is op zaterdag 21 oktober van 17.00uur tot 20.00uur. De winterdisco is op zaterdag 16 december van 17.00uur tot 20.00uur

Kinderfeestje discozwemmen

Wist u dat het ook mogelijk is om een kinderfeestje te vieren in combinatie met het discozwemmen?
Wilt u weten wanneer er discozwemmen wordt georganiseerd, kijk dan bij de agenda of volg ons op Facebook.

Tarieven 2017

  • Entree - €6,-

  • Arrangement - €11,00

    (inclusief entree, ranja, friet, snack, snoepzakje en raketijsje)

Misschien ook iets voor u?

Kinderfeestjes
Wist u dat u bij ons ook uw feest kunt vieren? Wij bieden veel mogelijkheden om bijvoorbeeld een kinderfeestje tot een origineel en actief feest te maken.
Meer informatie
Woensdagmiddag
Elke woensdagmiddag is het zwembad open voor recreatief zwemmen voor de kinderen. Zo kunnen zij hun vrije middag actief en sportief doorbrengen.
Meer informatie
Vrij zwemmen
Vrij zwemmen is een leuke en gezonde sport. Bij zwembad De Gelenberg vult u de recreatieve uurtjes in zoals u zelf wilt!
Meer informatie

Contactinfo:

De Gelenberg 5
6654 AZ Afferden

0487 51 21 89

infozwembad@druten.nl
Sportief en gezond plezier hebben