Easyswim

De Easyswim-methode wordt steeds populairder in Nederland door de grote effectiviteit en het plezier tijdens de les. Kom het zelf beleven!

Easyswim: leuk én leerzaam

Sinds enige tijd geven we les volgens de Easyswim-methode. Deze manier van lesgeven wordt steeds populairder in Nederland en dat is niet voor niets. Dit komt onder andere door de grote effectiviteit van de les en het plezier tijdens de les. De zwemles, gegeven door vaste lesgevers, is afgestemd op de manier waarop jonge kinderen leren, zowel pedagogisch als motorisch.

Easyswim pakje

Tijdens de les dragen de kinderen een speciaal zwempakje waar drijfmiddelen in verwerkt zitten. Het pak geeft alle ondersteuning en ruimte tot bewegen. Door gelijk te starten in het diepe water ontwikkelt uw kind het watergevoel sneller en beter. Het plezier spat er van af!

Wat zijn de voordelen van zwemlessen bij De Gelenberg?

  • Jouw kind raakt snel vertrouwd met water
  • Het sluit perfect aan bij de motorische en pedagogische ontwikkeling van jouw (jonge) kind
  • De les is speels en uitdagend

Versneld leren zwemmen

Versneld leren zwemmen? Dat kan ook bij ons! Je kan voortaan zelf kiezen hoe vaak uw kind komt zwemmen:

  • Regulier, 1 x per week 45 minuten zwemles
  • Versneld traject, 2 x per week 45 minuten zwemles
  • Plus traject, 1 x 1 ½ uur per week zwemles. Deze les vindt plaats op woensdag 16.45 tot 18.15 uur

Meer weten over de openingstijden of tarieven?


Bekijk het rooster

Bekijk alle tarieven

Contact

Heb je interesse in Easyswim? Kijk dan eens bij tarieven en openingstijden of neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Misschien ook iets voor jou?

Inhalen les en Zwemscore

Zwembad De Gelenberg maakt gebruik van de Internet Zwemscore Module. Hier staan de persoonlijke gegevens van jouw kind op. Kan jouw kind een les niet komen? Dan meldt je hem/haar via deze module af voor de les. Jouw kind kan de les op een ander moment inhalen. Hiervoor reserveer je online via de module het moment dat voor jouw kind het beste uitkomt. Lukt afmelden niet? Neem dan contact op met zwembad De Gelenberg via telefoonnummer 0487-512 189.
Via de Zwemscore kan je ook de vorderingen, die jouw kind bij het zwemmen maakt, volgen.

Contactinfo: