Easyswim

De Easyswim-methode wordt steeds populairder in Nederland door de grote effectiviteit en het plezier tijdens de les. Kom het zelf beleven!

Easyswim: leuk én leerzaam

Sinds enige tijd geven we les volgens de Easyswim-methode. Deze manier van lesgeven wordt steeds populairder in Nederland en dat is niet voor niets. Dit komt onder andere door de grote effectiviteit van de les en het plezier tijdens de les. De zwemles, gegeven door vaste lesgevers, is afgestemd op de manier waarop jonge kinderen leren, zowel pedagogisch als motorisch.

Easyswim pakje

Tijdens de les dragen de kinderen een speciaal zwempakje waar drijfmiddelen in verwerkt zitten. Het pak geeft alle ondersteuning en ruimte tot bewegen. Door gelijk te starten in het diepe water ontwikkelt uw kind het watergevoel sneller en beter. Het plezier spat er van af!

Wat zijn de voordelen van zwemlessen bij De Gelenberg?

 • Uw kind raakt snel vertrouwd met water
 • Het sluit perfect aan bij de motorische en pedagogische ontwikkeling van uw (jonge) kind
 • De les is speels en uitdagend

Versneld leren zwemmen

Versneld leren zwemmen? Dat kan ook bij ons! U kunt voortaan zelf kiezen hoe vaak uw kind komt zwemmen:

 • Regulier, 1 x per week 45 minuten zwemles
 • Versneld traject, 2 x per week 45 minuten zwemles
 • Plus traject, 1 x 1 ½ uur per week zwemles. Deze les vindt plaats op woensdag 16.45 tot 18.15 uur

Contact

Heeft u interesse in Easyswim? Kijk dan eens bij tarieven en openingstijden of neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Tarieven 2020

 • Zwemdiploma A (easyswim) per les - €10,15

  (alleen mogelijk van diploma zwemmen tot diploma zwemmen)

 • Easy-Swim pakje - €58,35

  (alleen mogelijk van diploma zwemmen tot diploma zwemmen)

Misschien ook iets voor u?

ABC-zwemlessen
Vindt u het belangrijk dat uw kind op een prettige en speelse manier goed leert zwemmen en zich te allen tijde veilig in het water voelt? Dan bent u bij ons aan het juiste adres voor zwemlessen. Wij leren kinderen zwemmen volgens de zwemmethode van het Nationaal Platform.
Meer informatie
KiKoDo
Bij de KiKoDo-zwemles (Kikker, Krokodil en Dolfijn) kunt u zwemmen met kinderen. Uw kind maakt op speelse wijze kennis met water en het krijgen van zwemles.
Meer informatie
Gezinszwemmen
Wilt u lekker ontspannen met het hele gezin? Spelenderwijs kennis te laten maken met water? Op zondagochtend is ons zwembad speciaal open voor ouders, opa's of oma's die graag met hun (klein)kinderen willen gezinszwemmen.
Meer informatie

Inhalen les en Zwemscore

Zwembad De Gelenberg maakt gebruik van de Internet Zwemscore Module. Hier staan de persoonlijke gegevens van uw kind op. Kan uw kind een les niet komen? Dan meldt u hem/haar via deze module af voor de les. Uw kind kan de les op een ander moment inhalen. Hiervoor reserveert u online via de module het moment dat voor uw kind het beste uitkomt. Lukt afmelden niet? Neem dan contact op met zwembad De Gelenberg via telefoonnummer 0487-512 189.
Via de Zwemscore kunt u ook de vorderingen, die uw kind bij het zwemmen maakt, volgen.

Contactinfo:

De Gelenberg 5
6654 AZ Afferden

0487 51 21 89

infozwembad@druten.nl

Gedragscode zwembranche >>
Sportief en gezond plezier hebben