Kinderfeestje vieren

Wist u dat u bij ons ook uw feest kunt vieren? Wij bieden veel mogelijkheden om bijvoorbeeld een kinderfeestje tot een origineel en actief feest te maken.

Van kinderfeestje tot groot feest

Wist u dat u bij ons ook uw feest kunt vieren? Wij bieden verschillende mogelijkheden om bijvoorbeeld een kinderfeestje tot een groot, origineel en actief feest te maken. Er is van alles mogelijk en wij denken graag met u mee. Zo kan uw kind een feest vieren voor de hele klas, maar ook de sportclub kan het zwembad huren. Zaterdag 10 oktober 2020 is er weer een spookdisco, ook erg leuk voor een kinderfeestje.

Wil je liever een stormbaanfeest voor jouw kinderfeest?
Meer informatie over Stormbaanfeestjes >>

Waarom een kinderfeestje in het zwembad?

  • Verschillende mogelijkheden om een kinderfeestje tot een groot origineel en actief feest te maken
  • Kinderfeestjes op maat
  • Arrangementen met eten
  • Actief kinderfeestje
  • Plezier in het water het hele jaar door

Mogelijkheden

Het is ook mogelijk om een kinderfeestje te vieren tijdens het discozwemmen of andere activiteiten in combinatie met een arrangement. Wat is er nu leuker dan een lekker actief en sportief kinderfeestje in het water? Informeer voor meer informatie bij de receptie van het zwembad of neem contact op via 0487- 51 21 89.

Tarieven 2021

  • Entree - €4,05 kidsfun €5,10

  • Arrangement - €5,55

    (inclusief ranja, friet, snack, aanmaak limonade, ijsje en verrassing jarige)

  • Extra ouder kinderfeestje - €2,60

Misschien ook iets voor u?

Woensdagmiddag
Elke woensdagmiddag is het zwembad open voor recreatief zwemmen voor de kinderen. Zo kunnen zij hun vrije middag actief en sportief doorbrengen.
Meer informatie
Discozwemmen
Discozwemmen: alle kinderen met zwemdiploma A zijn welkom om met vriendjes en vriendinnetjes te dansen in het water op muziek van een DJ.
Meer informatie
Vrij zwemmen
Vrij zwemmen is een leuke en gezonde sport. Bij zwembad De Gelenberg vult u de recreatieve uurtjes in zoals u zelf wilt!
Meer informatie

Contactinfo:

Sportief en gezond plezier hebben