Laag inkomen? Gratis 40 zwemlessen voor je kind

De gemeente Druten ligt in een omgeving met veel water. Goed kunnen zwemmen en veilig op en rond het water zijn is belangrijk. Want de rivier de Waal en recreatieplassen liggen dichtbij. En zwemmen is gezond en goed voor de ontwikkeling van je kind. Wist je dat jouw kind al vanaf 4,5 jaar op zwemles kan?

Gratis zwemlessen voor zwemdiploma A

Veel scholen in onze gemeente bieden geen zwemles meer aan. Daarom biedt de stichting Leergeld 2 Stromenland zwemlessen aan via het Kindpakket Druten. De stichting Leergeld 2 Stromenland betaalt 40 zwemlessen voor jouw kind als jouw inkomen lager is als € 1.307,00 voor een alleenstaande en € 1.868,00 voor een gezin. De eerste 20 zwemlessen betaalt je zelf. Dat is € 203,00. In gemiddeld 60 zwemlessen kan jouw kind zwemdiploma A halen. Voor de gratis lessen geldt OP=OP.

Aanvragen gratis lessen en meer informatie

De gratis zwemlessen vraagt je aan via www.kindpakket.nl.

Stichting Leergeld 2 Stromenland maakt dan een afspraak met jou en beoordeelt jouw aanvraag. Wilt je eerst meer informatie? Bel dan naar stichting Leergeld via telefoonnummer 06 371 71 606. Voor informatie kunt je ook bij zwembad De Gelenberg www.zwembaddegelenberg.nl en de school van jouw kind terecht.

 

Contactinfo: