Laag inkomen? Gratis 40 zwemlessen voor uw kind

De gemeente Druten ligt in een omgeving met veel water. Goed kunnen zwemmen en veilig op en rond het water zijn is belangrijk. Want de rivier de Waal en recreatieplassen liggen dichtbij. En zwemmen is gezond en goed voor de ontwikkeling van uw kind. Wist u dat uw kind al vanaf 4,5 jaar op zwemles kan?

Gratis zwemlessen voor zwemdiploma A

Veel scholen in onze gemeente bieden geen zwemles meer aan. Daarom biedt de stichting Leergeld 2 Stromenland zwemlessen aan via het Kindpakket Druten. De stichting Leergeld 2 Stromenland betaalt 40 zwemlessen voor uw kind als uw inkomen lager is als € 1.307,00 voor een alleenstaande en € 1.868,00 voor een gezin. De eerste 20 zwemlessen betaalt u zelf. Dat is € 203,00. In gemiddeld 60 zwemlessen kan uw kind zwemdiploma A halen. Voor de gratis lessen geldt OP=OP.

Aanvragen gratis lessen en meer informatie

De gratis zwemlessen vraagt u aan via www.kindpakket.nl.

Stichting Leergeld 2 Stromenland maakt dan een afspraak met u en beoordeelt uw aanvraag. Wilt u eerst meer informatie? Bel dan naar stichting Leergeld via telefoonnummer 06 371 71 606. Voor informatie kunt u ook bij zwembad De Gelenberg www.zwembaddegelenberg.nl en de school van uw kind terecht.

 

Contactinfo: