Peutersurvival

Bij de Peutersurvival maakt uw kind op speelse wijze kennis met water en het krijgen van zwemles.

Peutersurvival

Geniet uw kind ook zo van het water? Vond uw kind baby- en peuterzwemmen leuk? Wilt u uw peuter al vast voorbereiden op het leren zwemmen? Of vindt u het belangrijk dat uw kind beweegt? Bij Peutersurvival maakt uw kind op speelse wijze kennis met water en het krijgen van zwemles.

Wat zijn de voordelen van zwemmen met kinderen?

  • Uw kind leert op speelse wijze vertrouwd te worden met water
  • Het helpt de zelfredzaamheid van uw kind in het water te vergroten
  • Perfecte voorbereiding op het zwemdiploma A, waardoor kinderen makkelijker het zwemdiploma-traject doorlopen
  • Het veelzijdig bewegen, zoals klimmen en springen, wordt in het water extra gestimuleerd
  • Kinderen worden uitgedaagd
  • Het spierstelsel en de ademhalingsorganen versterken
  • Perfecte aansluiting op onze Easyswim-methode

In het begin van peutersurvival zwemt u samen met uw kind. Zodra uw kind zich veilig voelt, gewend is aan het pakje en eraan toe is om zelfstandig lessen te volgen, gaat uw kind alleen verder in het traject. Heeft uw kind het peutersurvival doorlopen? Dan krijgt hij of zij een certificaat en een tegoed bon voor 5x gratis vrijzwemmen, te gebruiken bij een geldige leskaart.
De lessen zijn ook zeer geschikt voor kinderen die het lastig vinden om te wennen aan een nieuwe omgeving. Spelenderwijs vertrouwd raken met het zwembad en zwemles krijgen.

Tarieven 2021

  • Per les - €6,20

    incl. easy-swim pakje per les. (Alleen mogelijk van diploma tot diploma zwemmen)

Inhalen les en zwemscore

Zwembad De Gelenberg maakt gebruik van de Internet Zwemscore Module. Hier staan de persoonlijke gegevens van uw kind op. Kan uw kind een les niet komen? Dan meldt u hem/haar via deze module af voor de les. Uw kind kan de les op een ander moment inhalen. Hiervoor reserveert u online via de module het moment dat voor uw kind het beste uitkomt. Lukt afmelden niet? Neem dan contact op met zwembad De Gelenberg via telefoonnummer 0487-512 189.

Via de Zwemscore kunt u ook de vorderingen, die uw kind bij het zwemmen maakt, volgen.

Selecteer andere lessen

Peutersurvival deze week:

vrijdag

Peutersurvival
Peutersurvival

zaterdag

Peutersurvival
Peutersurvival
Peutersurvival
Peutersurvival
Peutersurvival

Misschien ook iets voor u?

Babyzwemmen
In zwembad De Gelenberg is het verwarmde instructiebad op vaste tijden gereserveerd voor u en uw kleintje. Door een variatie van eenvoudige oefeningen, liedjes en bewegingen maakt het kindje samen met u kennis met het water.
Meer informatie
ABC-zwemlessen
Vindt u het belangrijk dat uw kind goed leert zwemmen en zich veilig in het water voelt? Dan bent u bij ons aan het juiste adres voor zwemlessen. Wij leren kinderen zwemmen volgens de zwemmethode van het Nationaal Platform Zwembaden/Nationale Raad Zwemdiploma's.
Meer informatie
Gezinszwemmen
Wilt u lekker ontspannen met het hele gezin? Spelenderwijs kennis te laten maken met water? Op zondagochtend is ons zwembad speciaal open voor ouders, opa's of oma's die graag met hun (klein)kinderen willen gezinszwemmen.
Meer informatie

Contactinfo:

Sportief en gezond plezier hebben