Snorkelen 1, 2 en 3

Wil uw kind na het behalen van de zwemdiploma’s blijven zwemmen en de onderwaterwereld ontdekken? Dan kan hij of zij snorkelen 1, 2 en 3 volgen.

Onderwaterpret met snorkelen 1, 2 en 3

Wilt uw kind na het behalen van de zwemdiploma’s A, B en C blijven zwemmen en de onderwaterwereld ontdekken? Dan kan hij of zij snorkelen 1, 2 en 3 volgen. Gewapend met duikbril, zwemvliezen en een snorkel gaat uw kind aan de slag. Tijdens de les leren de kinderen om te gaan met de basisuitrusting, de ademhaling, het oriënteren onder water en samenwerking. Daarnaast krijgen ze een officieel snorkeldiploma van het Nationale Platform Zwembaden|NRZ (Nationaal Raad Zwemdiploma’s).

Ook leren snorkelen?

Heeft uw kind interesse in snorkelen 1, 2 of 3 of wilt u meer weten over de mogelijkheden van ons zwembad? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Tarieven 2021

  • Per les - €9,55

    (alleen mogelijk van diploma tot diploma zwemmen)

Inhalen les en zwemscore

Zwembad De Gelenberg maakt gebruik van de Internet Zwemscore Module. Hier staan de persoonlijke gegevens van uw kind op. Kan uw kind een les niet komen? Dan meldt u hem/haar via deze module af voor de les. Uw kind kan de les op een ander moment inhalen. Hiervoor reserveert u online via de module het moment dat voor uw kind het beste uitkomt. Lukt afmelden niet? Neem dan contact op met zwembad De Gelenberg via telefoonnummer 0487-512 189.

Via de Zwemscore kunt u ook de vorderingen, die uw kind bij het zwemmen maakt, volgen.

Selecteer andere lessen

Snorkelen deze week:

woensdag

Snorkelen 1, 2 en 3

Misschien ook iets voor u?

Zwem A-B-C
Vindt u het belangrijk dat uw kind goed leert zwemmen en zich veilig in het water voelt? Dan bent u bij ons aan het juiste adres voor zwemlessen.
Meer informatie
Zwemvaardigheid 1-2-3
Wil uw kind na het behalen van zwemdiploma’s A, B en C nóg beter leren zwemmen? Dan kan hij of zij de lessen van Zwemvaardigheid 1,2 en 3 volgen.
Meer informatie
Kids Aquasportief
Is uw kind een echte waterrat en is hij/zij niet uit het water te krijgen? Geef hem/haar dan op voor Kidsaquasportief!
Meer informatie

Contactinfo:

Sportief en gezond plezier hebben