Snorkelen 1, 2 en 3

Wil uw kind na het behalen van de zwemdiploma’s blijven zwemmen en de onderwaterwereld ontdekken? Dan kan hij of zij snorkelen 1, 2 en 3 volgen.

Onderwaterpret met snorkelen 1, 2 en 3

Wil jouw kind na het behalen van de zwemdiploma’s A, B en C blijven zwemmen en de onderwaterwereld ontdekken? Dan kan hij of zij snorkelen 1, 2 en 3 volgen. Gewapend met duikbril, zwemvliezen en een snorkel gaat jouw kind aan de slag. Tijdens de les leren de kinderen om te gaan met de basisuitrusting, de ademhaling, het oriënteren onder water en samenwerking. Daarnaast krijgen ze een officieel snorkeldiploma van het Nationale Platform Zwembaden|NRZ (Nationaal Raad Zwemdiploma’s).

Meer weten over de openingstijden of tarieven?


Bekijk het rooster

Bekijk alle tarieven

Ook leren snorkelen?

Heeft jouw kind interesse in snorkelen 1, 2 of 3 of wilt u meer weten over de mogelijkheden van ons zwembad? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Inhalen les en zwemscore

Zwembad De Gelenberg maakt gebruik van de Internet Zwemscore Module. Hier staan de persoonlijke gegevens van jouw kind op. Kan jouw kind een les niet komen? Dan meldt je hem/haar via deze module af voor de les. Jouw kind kan de les op een ander moment inhalen. Hiervoor reserveer je online via de module het moment dat voor jouw kind het beste uitkomt. Lukt afmelden niet? Neem dan contact op met zwembad De Gelenberg via telefoonnummer 0487-512 189.

Via de Zwemscore kunt jij ook de vorderingen, die jouw kind bij het zwemmen maakt, volgen.

Misschien ook iets voor jou?

Contactinfo: