Stormbaan kinderfeestje

Plezier met vrienden of vriendinnen. Een paar keer per jaar hebben we de stormbaan in ons zwembad liggen.

Feestje bouwen met de stormbaan

Wat is er nu leuker dan een lekker actief en sportief kinderfeest in het water? Kinderen die (bijna) jarig zijn of het leuk vinden om een feestje te bouwen, zijn bij zwembad De Gelenberg aan het goede adres! Op diverse zaterdagen ligt er speciaal een stormbaan in het water. De kosten zijn €10,65 per kind dit is inclusief entree, friet, snackjes, drinken en een ijsje. Tevens krijgen alle jarige een leuk verrassing. Ouders zijn ook welkom zij betalen €2,60 en krijgen ook nog een kopje koffie of thee.

(Kinder)feest!

Wist u dat u bij ons ook uw feest kunt vieren? Wij bieden verschillende mogelijkheden om een kinderfeestje tot een groot, origineel en actief feest te maken. Er is van alles mogelijk. Wij denken graag met u mee. Zo kan uw kind een feest vieren voor de hele klas. Maar ook de sportclub kan het zwembad huren. Het is ook mogelijk om een kinderfeestje te vieren tijdens het discozwemmen of met de kidsfun avond, er zijn ook andere activiteiten zoals snorkelen en zeemeerminzwemmen in combinatie met een arrangement. Informeer voor meer informatie bij de receptie van het zwembad of neem contact op via 0487- 51 21 89.

Wat is er leuk aan de stormbaan?

  • 20 meter lange draak in het water
  • Klimmen, klauteren, glijden en lol maken
  • Uitleven met vrienden en vriendinnen
  • Wie is er het snelst aan de andere kant?
  • Op verschillende manieren erop, eronder of er doorheen

Contact

Wil jij graag de stormbaan op jouw kinderfeest? Om alleen met jouw vrienden of vriendinnen de stormbaan voor jezelf te hebben? Vraag wat er mogelijk is.

Tarieven 2021

De activiteit kost 10,65 euro per persoon. Dit is inclusief entree, ranja, friet, een snack, ijsje en verrassing jarige. Ouders mogen voor 2,60 euro mee naar binnen en krijgen dan een kopje koffie of thee. Kaartjes zijn te koop bij de kassa van zwembad De Gelenberg.

  • €10,65

    (inclusief entree, ranja, friet, snackjes en raketijsje)

Misschien ook iets voor u?

Discozwemmen
Discozwemmen: alle kinderen met zwemdiploma A zijn welkom om met vriendjes en vriendinnetjes te dansen in het water op muziek van een DJ.
Meer informatie
Kinderfeestjes
Wist u dat u bij ons ook uw feest kunt vieren? Wij bieden veel mogelijkheden om bijvoorbeeld een kinderfeestje tot een origineel en actief feest te maken.
Meer informatie
Vrij zwemmen
Vrij zwemmen is een leuke en gezonde sport. Bij zwembad De Gelenberg vult u de recreatieve uurtjes in zoals u zelf wilt!
Meer informatie

Contactinfo:

Sportief en gezond plezier hebben