Stormbaan kinderfeestje

Plezier met vrienden of vriendinnen. Een paar keer per jaar hebben we de stormbaan in ons zwembad liggen.

Feestje bouwen met de stormbaan

Wat is er nu leuker dan een lekker actief en sportief kinderfeest in het water? Kinderen die (bijna) jarig zijn of het leuk vinden om een feestje te bouwen, zijn bij zwembad De Gelenberg aan het goede adres! Zaterdag 24 juni van 17.00 tot 19.30 ligt er weer een leuke stormbaan in het water. De kosten voor deze activiteit zijn €12,55 per kind dit is inclusief entree, friet, snackjes, drinken . Tevens krijgen alle jarige een leuke verrassing. Ouders zijn ook welkom zij betalen €3,10 als ze mee zouden willen eten dan wordt het €7,10

Reserveren kan via: Internet Zwemscore Module

(Kinder)feest!

Wist je dat jij bij ons ook jou feest kunt vieren? Wij bieden verschillende mogelijkheden om een kinderfeestje tot een groot, origineel en actief feest te maken. Er is van alles mogelijk. Wij denken graag met je mee. Zo kan jouw kind een feest vieren voor de hele klas. Maar ook de sportclub kan het zwembad huren. Het is ook mogelijk om een kinderfeestje te vieren tijdens het discozwemmen of met de kidsfun avond, er zijn ook andere activiteiten zoals snorkelen en zeemeerminzwemmen in combinatie met een arrangement. Informeer voor meer informatie bij de receptie van het zwembad of neem contact op via 0487- 51 21 89.

Wat is er leuk aan de stormbaan?

  • Klimmen, klauteren, glijden en lol maken
  • Uitleven met vrienden en vriendinnen
  • Wie is er het snelst aan de andere kant?
  • Op verschillende manieren erop, eronder of er doorheen

Meer weten over de openingstijden of tarieven?


Bekijk het rooster

Bekijk alle tarieven

Contact

Wil jij graag de stormbaan op jouw kinderfeest? Om alleen met jouw vrienden of vriendinnen de stormbaan voor jezelf te hebben? Vraag wat er mogelijk is.

Misschien ook iets voor jou?

Contactinfo: