Sportief en gezond bezig zijn

Aquafit

Wil jij fit worden en fit blijven? Heb je last van blessures? Of wil je gewicht verliezen? Dan is Aquafit iets voor jou!

Aquabootcamp

Ga jij voor een intensieve, actieve en uitdagende work-out? Doe dan mee aan Aquabootcamp!

Trimzwemmen

Hou jij van zwemmen? Ben jij op zoek naar een uitdagende sport? Van alle zwemactiviteiten is het trimzwemmen het meest aantrekkelijk voor mensen...

Aqua Vitaal

Wil je fit worden en fit blijven? Maar is de Aquafit-les te intensief voor jou? Dan is Aqua Vitaal, oftewel bewegen in warm water, echt iets voor jou!

Banenzwemmen

Even voor het werk of ’s avonds na het werk zwemmen? Of wil je vaker in de week komen zwemmen? Bij zwembad de Gelenberg in Druten kan dat...

Vrij zwemmen

Vrij zwemmen is een leuke en gezonde sport. Bij zwembad De Gelenberg vul je de recreatieve uurtjes in zoals jij zelf wilt!

Zwemles volwassenen

Is het lang geleden dat je gezwommen hebt? Omdat je het spannend vindt of het niet meer prettig voelt? Wij zorgen ervoor dat je je weer op je gemak voelt in het water.

Gezond worden en blijven in zwembad Druten?

Wil je op een verantwoorde wijze in het water aan uw conditie werken? Fit worden en fit blijven? En wil je dit doen in een gezellige en prettige omgeving, in jou eigen tempo en op jou eigen manier? Dan ben je bij ons zwembad in Druten in goede handen. Ons team van gemotiveerde en gediplomeerde mensen geeft jou tips, adviezen en precies de begeleiding die jij nodig hebt.

Klachten tegengaan

Wanneer je last heeft van jouw spieren of een (sport)blessure heeft, biedt bewegen in het water uitkomst. In het water heb je geen last van de zwaartekracht en de schokbelasting is minimaal. Hierdoor herstel je sneller. Ook als je last heeft van stress en gespannen spieren, biedt zwemmen uitkomst. En wist je dat je door zwemmen ook nog eens afvalt en dat jou ademcapaciteit toeneemt? Genoeg redenen om eens een bezoekje te brengen aan ons zwembad in Druten!

Watertraining

Niet alleen gezonder en fitter worden staat centraal, maar ook de begeleiding van onze zwemmers. Daarom hebben onze gediplomeerde zwemonderwijzers voor iedereen een passende watertraining ontwikkeld.

Waarom bij ons?

  • Verantwoord aan je conditie werken
  • Gezellig en prettige omgeving
  • Een uitkomst bij blessures en klachten
  • Allemaal gediplomeerde zwemonderwijzers
  • De juiste begeleiding voor stress en gespannen spieren
  • Na actief bezig zijn even lekker genieten in de whirlpool , met een drankje aan de bar of op ons heerlijke terras

Wil jij een les volgen, vrij zwemmen of een kinderactiviteit organiseren in ons zwembad in Druten? Bekijk alle informatie of neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Contactinfo: