Sportief en gezond bezig zijn

Aquafit

Wilt u fit worden en fit blijven? Heeft u last van blessures? Of wilt u gewicht verliezen? Dan is Aquafit iets voor u!

Aquabootcamp

Gaat u voor een intensieve, actieve en uitdagende work-out? Doe dan mee aan Aquabootcamp!

Trimzwemmen

Houdt u van zwemmen? Bent u op zoek naar een uitdagende sport? Van alle zwemactiviteiten is het trimzwemmen het meest aantrekkelijk voor mensen...

Fifty-fit

Houdt u van zwemmen? Bent u op zoek naar een uitdagende sport? Van alle zwemactiviteiten is het trimzwemmen het meest aantrekkelijk voor mensen...

Banenzwemmen

Even voor het werk of ’s avonds na het werk zwemmen? Of wilt u vaker in de week komen zwemmen? Bij zwembad de Gelenberg in Druten kan dat...

Vrij zwemmen

Vrij zwemmen is een leuke en gezonde sport. Bij zwembad De Gelenberg vult u de recreatieve uurtjes in zoals u zelf wilt!

Zwemles volwassenen

Is het lang geleden dat u gezwommen heeft? Omdat u het spannend vindt of het niet meer prettig voelt? Wij zorgen ervoor dat u zich weer op uw gemak voelt in het water.

Gezond worden en blijven in zwembad Druten?

Wilt u op een verantwoorde wijze in het water aan uw conditie werken? Fit worden en fit blijven? En wilt u dit doen in een gezellige en prettige omgeving, in uw eigen tempo en op uw eigen manier? Dan bent u bij ons zwembad in Druten in goede handen. Ons team van gemotiveerde en gediplomeerde mensen geeft u tips, adviezen en precies de begeleiding die u nodig heeft.

Klachten tegengaan

Wanneer u last heeft van uw spieren of een (sport)blessure heeft, biedt bewegen in het water uitkomst. In het water heeft u geen last van de zwaartekracht en de schokbelasting is minimaal. Hierdoor herstelt u sneller. Ook als u last heeft van stress en gespannen spieren, biedt zwemmen uitkomst. En wist u dat u door zwemmen ook nog eens afvalt en dat uw ademcapaciteit toeneemt? Genoeg redenen om eens een bezoekje te brengen aan ons zwembad in Druten!

Watertraining

Niet alleen gezonder en fitter worden staat centraal, maar ook de begeleiding van onze zwemmers. Daarom hebben onze gediplomeerde zwemonderwijzers voor iedereen een passende watertraining ontwikkeld.

Waarom bij ons?

  • Verantwoord aan uw conditie werken
  • Gezellig en prettige omgeving
  • Een uitkomst bij blessures en klachten
  • Allemaal gediplomeerde zwemonderwijzers
  • De juiste begeleiding voor stress en gespannen spieren
  • Na actief bezig zijn even lekker genieten in de whirlpool , met een drankje aan de bar of op ons heerlijke terras

Wilt u een les volgen, vrij zwemmen of een kinderactiviteit organiseren in ons zwembad in Druten? Bekijk alle informatie of neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Contactinfo: