Woensdagmiddag (kinderen)

Elke woensdagmiddag is het zwembad open voor recreatief zwemmen voor de kinderen. Zo kunnen zij hun vrije middag actief en sportief doorbrengen.

Recreatief zwemmen op woensdagmiddag (kinderen)

Elke woensdagmiddag is het zwembad open voor recreatief zwemmen voor de kinderen. Zo kunnen zij hun vrije middag lekker actief en sportief doorbrengen. Er liggen allerlei grote speelattributen in het water die de kinderen uitdagen, zoals de octopus en een loopmat. Natuurlijk is ook de glijbaan open.

In verband met het coronaprotocol kunnen en mogen wij op dit moment geen volwassenen toelaten tijdens de jeugdmiddag. Voor kinderen is daarom een A diploma verplicht, reserveren is niet nodig.

Activiteiten

Tijdens schoolvakanties organiseert het zwembad op de woensdagmiddag ook activiteiten naast recreatief zwemmen. Informeer voor data en thema’s bij de receptie, kijk bij de agenda of volg ons op Facebook,

Tarieven 2020

  • Per les - €4,05

    Tot en met 15 jaar

  • Per les - €5,10

    Vanaf 16 jaar

Misschien ook iets voor u?

Discozwemmen
Discozwemmen: alle kinderen met zwemdiploma A zijn welkom om met vriendjes en vriendinnetjes te dansen in het water op muziek van een DJ.
Meer informatie
Kinderfeestjes
Wist u dat u bij ons ook uw feest kunt vieren? Wij bieden veel mogelijkheden om bijvoorbeeld een kinderfeestje tot een origineel en actief feest te maken.
Meer informatie
Vrij zwemmen
Vrij zwemmen is een leuke en gezonde sport. Bij zwembad De Gelenberg vult u de recreatieve uurtjes in zoals u zelf wilt!
Meer informatie

Contactinfo:

Sportief en gezond plezier hebben