Zwembad de Gelenberg laat meer groepen toe

Wat waren wij blij dat we op maandag 25 mei onze deuren weer konden openen. Eerst voor een beperkte groep zwemlessen. En wat is dit goed gegaan. Vooral ook omdat iedereen zich goed aan de voorschriften houdt!

Beste ouder, verzorger, zwemmer,

Dit geeft ons vertrouwen. Daarom vinden we het fijn dat we, eerder dan gedacht, meer groepen kunnen toelaten. Op 8 juni zetten we weer een grote stap. En op 15 juni nog een.
Per 8 juni gaan we weer beginnen met de zwemlessen voor de volgende groepen:

  • De groepen 3 en 4;
  • De hogere niveaus zwemvaardigheid.(zwemvaardigheid 1-2-3, snorkelen 1-2-3, synchroonzwemmen, survival 1-2-3, waterpolo 1-2-3 en kidsaquasportief)

Vanwege de corona-regels vragen wij om de (oudere)kinderen zichzelf te laten omkleden. Ouders blijven buiten het gebouw. Kan uw kind zich niet zelf omkleden, dan geldt wat er in deze e-mail geschreven is onder “Regels bij zwemlessen t/m 12 jaar”.

Op 15 juni zetten we de volgende stap. Onze deuren gaan dan weer open voor:

  • De groepen 1 en 2;
  • Aquafit;
  • Sommige andere vormen van recreatief zwemmen.

Volgende week informeren wij jou om welke groepen het precies gaat.

Met baby- en peuterzwemmen wachten we tot na de zomervakantie. Op dit moment geldt het voorschrift dat onze instructeurs zoveel als mogelijk afstand moeten houden. Dit is met baby- en peuterzwemmen nog niet te doen. Veiligheid blijft bij ons voorop staan. Bestaande abonnementen blijven ‘bevroren’. Je kan ze weer gebruiken als de zwemactiviteit start.

LEES A.U.B. DE VOLGENDE REGELS GOED DOOR! BESPREEK ZE MET JE KIND.

Contactinfo: