Zwemmen op maat

Deze zwemlessen zijn afgestemd op de behoefte en ontwikkeling van uw kind. We leren uw kind zelfvertrouwen in het zwemmen te krijgen.

Leren zwemmen op maat

Elk kind is anders, ook bij het leren zwemmen. Loopt uw kind vast op onderdelen in de reguliere zwemles? Heeft uw kind (tijdelijk) extra aandacht nodig? Dan bieden wij uw kind ‘Zwemmen op maat’. Dit zijn zwemlessen van een half uur in kleine groepen van één tot maximaal drie kinderen per groep. Zij hebben het hele zwembad voor zich alleen en leren zwemmen op maat.

Zelfvertrouwen en plezier

Deze zwemlessen zijn afgestemd op de behoefte en ontwikkeling van uw kind. We leren uw kind zelfvertrouwen in het zwemmen te krijgen. Het zelfvertrouwen geeft plezier en het plezier nodigt het kind uit om te leren.

Wat zijn de voordelen van leren zwemmen op maat?

  • Gediplomeerde en ervaren lesgever
  • Speelse, stimulerende en op het kind gerichte zwemlessen
  • Ook mogelijkheid tot individuele lessen
  • Individuele aandacht en persoonsgerichte instructies
  • Aanpak met gegarandeerd plezier
  • Kijken naar de behoefte van het kind
  • Blijven zoeken naar oplossingen

Contact

Heeft u interesse in leren zwemmen op maat? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Selecteer andere lessen

Zwemmen op maat deze week:

dinsdag

Zwemmen op maat
Zwemmen op maat

Misschien ook iets voor u?

Easyswim
Sinds enige tijd geven we les volgens de Easyswim-methode. Deze manier van lesgeven wordt steeds populairder in Nederland en dat is niet voor niets. Dit komt onder andere door de grote effectiviteit van de les en het plezier tijdens de les.
Meer informatie
KiKoDo
Bij de KiKoDo-zwemles (Kikker, Krokodil en Dolfijn) kunt u zwemmen met kinderen. Uw kind maakt op speelse wijze kennis met water en het krijgen van zwemles.
Meer informatie
ABC-zwemlessen
Vindt u het belangrijk dat uw kind op een prettige en speelse manier goed leert zwemmen en zich te allen tijde veilig in het water voelt? Dan bent u bij ons aan het juiste adres voor zwemlessen. Wij leren kinderen zwemmen volgens de zwemmethode van het Nationaal Platform.
Meer informatie

Contactinfo:

Sportief en gezond plezier hebben