Zwemvaardigheid 1, 2 en 3

Wil uw kind na het behalen van zwemdiploma’s A, B en C nóg beter leren zwemmen? Dan kan hij of zij de lessen van Zwemvaardigheid 1,2 en 3 volgen.

Zwemvaardigheid 1, 2 en 3

Wil uw kind na het behalen van de zwemdiploma’s A, B en C nóg beter leren zwemmen én meer diploma’s halen? Dan kan hij of zij de lessen van Zwemvaardigheid 1,2 en 3 volgen. Tijdens deze lessen worden de slagen borstcrawl en rugcrawl op een hoger peil gebracht en leren de kinderen een verfijnde schoolslag. Daarnaast leert uw kind ook nieuwe zwemslagen, zoals de vlinderslag en keerpunten.

Topzwemmer

Uw kind gaat ook survivalzwemmen, waarbij hij of zij bijvoorbeeld met kleding aan door een gat zwemt. Ook helpen ze elkaar uit het water te klimmen. Dankzij zwemvaardigheid 1, 2 en 3 wordt uw kind van een goede zwemmer een ware topzwemmer.

Wat zijn de voordelen van Zwemvaardigheid 1, 2 en 3?

  • Uw kind leert nóg beter zwemmen en kan zich daardoor nog beter redden in het water
  • Zwemmen is gezond
  • Uw kind krijgt een zwemdiploma
  • Kinderen leren de basisvaardigheden binnen alle facetten van de zwemsport, zoals waterpolo, kunstzwemmen en snorkelen

Meer weten over de openingstijden of tarieven?


Bekijk het rooster

Bekijk alle tarieven

Contact

Heeft uw kind interesse in zwemvaardigheid 1, 2 of 3 of wilt u meer weten over de mogelijkheden van ons zwembad? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Inhalen les

Zwembad De Gelenberg maakt gebruik van de Internet Zwemscore Module. Hier staan de persoonlijke gegevens van uw kind op. Kan uw kind een les niet komen? Dan meldt u hem/haar via deze module af voor de les. Uw kind kan de les op een ander moment inhalen. Hiervoor reserveert u online via de module het moment dat voor uw kind het beste uitkomt. Lukt afmelden niet? Neem dan contact op met zwembad De Gelenberg via telefoonnummer 0487-512 189.

Via de Zwemscore kunt u ook de vorderingen, die uw kind bij het zwemmen maakt, volgen.

Misschien ook iets voor u?

Contactinfo: