Zwemvaardigheid 1, 2 en 3

Wil uw kind na het behalen van zwemdiploma’s A, B en C nóg beter leren zwemmen? Dan kan hij of zij de lessen van Zwemvaardigheid 1,2 en 3 volgen.

Zwemvaardigheid 1, 2 en 3

Wil uw kind na het behalen van de zwemdiploma’s A, B en C nóg beter leren zwemmen én meer diploma’s halen? Dan kan hij of zij de lessen van Zwemvaardigheid 1,2 en 3 volgen. Tijdens deze lessen worden de slagen borstcrawl en rugcrawl op een hoger peil gebracht en leren de kinderen een verfijnde schoolslag. Daarnaast leert uw kind ook nieuwe zwemslagen, zoals de vlinderslag en keerpunten.

Topzwemmer

Uw kind gaat ook survivalzwemmen, waarbij hij of zij bijvoorbeeld met kleding aan door een gat zwemt. Ook helpen ze elkaar uit het water te klimmen. Dankzij zwemvaardigheid 1, 2 en 3 wordt uw kind van een goede zwemmer een ware topzwemmer.

Wat zijn de voordelen van Zwemvaardigheid 1, 2 en 3?

  • Uw kind leert nóg beter zwemmen en kan zich daardoor nog beter redden in het water
  • Zwemmen is gezond
  • Uw kind krijgt een zwemdiploma
  • Kinderen leren de basisvaardigheden binnen alle facetten van de zwemsport, zoals waterpolo, kunstzwemmen en snorkelen

Contact

Heeft uw kind interesse in zwemvaardigheid 1, 2 of 3 of wilt u meer weten over de mogelijkheden van ons zwembad? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Tarieven 2021

  • Per les - €9,55

    (alleen mogelijk van diploma tot diploma zwemmen)

Inhalen les

Zwembad De Gelenberg maakt gebruik van de Internet Zwemscore Module. Hier staan de persoonlijke gegevens van uw kind op. Kan uw kind een les niet komen? Dan meldt u hem/haar via deze module af voor de les. Uw kind kan de les op een ander moment inhalen. Hiervoor reserveert u online via de module het moment dat voor uw kind het beste uitkomt. Lukt afmelden niet? Neem dan contact op met zwembad De Gelenberg via telefoonnummer 0487-512 189.

Via de Zwemscore kunt u ook de vorderingen, die uw kind bij het zwemmen maakt, volgen.

Selecteer andere lessen

Zwemvaardigheid 1-2-3 deze week:

maandag

Zwemvaardigheid 1, 2 en 3

Misschien ook iets voor u?

Zwem A-B-C
Vindt u het belangrijk dat uw kind goed leert zwemmen en zich veilig in het water voelt? Dan bent u bij ons aan het juiste adres voor zwemlessen.
Meer informatie
Snorkelen 1-2-3
Na het behalen van de zwemdiploma's blijven zwemmen en de onderwaterwereld ontdekken? Dan kan uw kind snorkelen 1, 2 en 3 volgen.
Meer informatie
Kids Aquasportief
Is uw kind een echte waterrat en is hij/zij niet uit het water te krijgen? Geef hem/haar dan op voor Kidsaquasportief!
Meer informatie

Contactinfo:

Sportief en gezond plezier hebben